Lia Idrettslag

Lia idrettslag er et fleridrettslag som blant annet har en stor bordtennisgruppe. I denne gruppen har vi med veldig mange fra Arendal.

Madeleine dans og undervisning

Dansecamp er et partpolitisk uavhengig arrangement for barn og unge. Vi ønsker å bidra til at barn og unge får et alternativt tilbud til skolefritidsordningen, hvor danseglede, mestringfølelse, tilhørighet og samhold står i fokus. Dansecampen ønsker at barna skal få venner på tvers av bydeler, samt glede seg til sommerferien, og til å ha noe gøy å fortelle når skolen starter på igjen. Dansecampen ønsker å bidra til at dansekulturen får et større fokus, og ønsker å bidra til at barn og unge får muligheten til å lære koordinasjon, samarbeid, teamarbeid, og formidling på en arena med fokus på mestring og glede. Dansecampen legger stor vekt på båndet mellom lærer og elev og vi ønsker å skape en trygg atmosfære der hver elev føler seg sett. Alle skal oppleve fremgang eller mestringsfølelse uansett hvilket nivå en er på, noe som er med på å styrke barnets selvtillit og sosiale intellekt så vel som fysiske ferdigheter. Pedagoger ved sommerskolen har høyere utdannelse innenfor dans og pedagogikk. Deres viktigste oppgave er å skape engasjement og danseglede gjennom oppmuntring og inspirasjon slik at elevene gleder seg til hver dag. Og det vil være assistenter ved mange deltakere så alle blir ivaretatt. Velkommen skal du være 💕

Grimstad Arendal Klatreklubb - GAKK

Klatreklubb med bl.a. organisert inneklatring i Grimstad og Arendal. Se www.klatringsor.no eller Facebook for mer informasjon

Tvedestrand dans trening og trivsel

Aktivitetshus for dans og trening.

ARENDAL KARATEKLUBB

Variert Karate og selvforsvarstrening for barn, ungdommer og voksne på alle nivåer.

Arendal Båtsportklubb

Arendal Båtsportklubb

Fevik 1. speidergruppe

Tilhører Norges speiderforbund

Arendal drilltropp

Undersvisning med drillstav til jenter og gutter. Bruk av elementære bevegelser fra dans og turn

Froland IL svømmegruppe

Svømme opplæring for barn og ungdom.

Arendal Bokseklubb

Bokseklubb som tilbyr både boksing og kickboksing

Austre Moland Idrettslag

Austre Moland Idrettslag arrangerer aktiviteter med svømming, barneidrett og fotball. Primært for barn i barneskolealder.

Arendal Grimstad Rideklubb

Hos oss koster et 10 ukers ridekurs kr. 1900,- Du trenger ikke noe eget utstyr, det kan lånes hos oss. Vi har elever fra 6 år til voksne på alle nivåer.

IK Grane Arendal Friidrett

Ik Grane Arendal Friidrett har aktiviteter for barn og unge med treningstider mandager og torsdager i Granehallen i vinterhalvåret og Lunderød idrettspark i sommerhalvåret. Vi har også en aktiv veterangruppe

Arendal Låtskrivernettverk

Arendal Låtskrivernettverk er for folk i alle aldre som har en spesiell interesse for låtskriving; både tekster og melodier. Vi samles som regel nest siste søndag i måneden, og arrangerer også konserter og workshops med både oss selv og andre.

Hisøy IL Fotball - Barn og ungdom i alderen 6-18 år

Hisøy Fotball er en breddeklubb som deler NFFs motto: «Flest mulig – lengst mulig – best mulig» i et trygt og utviklende miljø for alle.