KFUM-kameratene Oslo

KFUM-kameratene, eller “Kåffa” som vi ofte kalles, er i dag først og fremst en fotballklubb, men med en liten friidrettsgruppe i tillegg. Vi har omtrent 1400 medlemmer, hvorav ca. 1250 er fotballspillere på et av våre nesten 100 lag!

Dugnad for Bydel Nordstrand

Ønsker du å bidra? Bor du i Bydel Nordstrand og trenger hjelp? Klikk deg inn på fanen "AKTIVITETER" over for mer informasjon. I denne gruppen koordinerer vi både behov og frivillig innsats i forbindelse med koronaviruset i Bydel Nordstrand. Vil du bidra? 1. Trykk "følg Arrangørsiden" 2. Lag deg en Friskus profil, eller logg deg på en eksisterende konto 3. I gruppen legger vi ut ulike oppdrag i form av "aktiviteter". Trykk på disse for mer informasjon. Bydel Nordstrand er takknemlig for ditt engasjement og innsats!

Kondis - Organisasjon for Kondisjonsidrett

En ideell organisasjon for alle som driver med kondisjonsidrett. Som medlem i Kondis mottar du abonnement på magasinet Kondis. Du får tilgang til en rekke medlemsfordeler og et fellesskap med andre som er interessert i kondisjonsidretter som løping, sykling, langrenn og multisport. VI arbeider for å legge forholdene til rette for de som går, løper, sykler og driver langrenn ved å ta vare på og utvikle grønne korridorer og gode treningsløyper. Vi ønsker å være en organisasjon for deg med høye målsetninger rundt egne prestasjoner, og for deg som kun vil kjenne gleden ved å være fysisk aktiv og alle de helsegevinstene dette innebærer. Kondis har 11.328 medlemmer over hele landet. Vi gir ut fagbladet Kondis 10 ganger i året. Her gir vi leserne mange gode treningstips innen våre områder. Ønsker du for eksempel å forbedre tida di på 5 eller 10 kilometer, halvmaraton eller maraton vil våre treningsartikler absolutt være noe for deg. I Kondis får du møte dyktige utøvere innen sin idrett og du får se hvordan de trener for å nå målene sine. Vi tester også utstyr for våre lesere. På vinteren er det ski og skiutstyr som står i fokus, mens det i sommerhalvåret er utstyr til løping, triatlon og sykling som testes omhyggelig av vårt testpanel for å gi deg en guide når du selv skal gjøre innkjøp. Vi reiser også verden rundt og lager reportasjer som kan gi deg inspirasjon til nye reisemål, og større arrangementer du selv kan delta i ved en seinere anledning. Kondis driver også nettstedet kondis.no. Her gir vi fyldig dekning av kondisjonsrelaterte idrettsarrangementene i både inn- og utland. Vi driver også Kondisbutikken hvor vi selger bøker om trening, treningsutstyr og utmerkelser til våre medlemmer. I tillegg gir vi råd om trening, skadeforebygging, rehabilitering og kosthold, og vi har framforhandlet en rekke gode avtaler for våre medlemmer som gir rabatt på sportsbutikker, flyreiser, hoteller og treningsreiser. Kondis finansieres gjennom medlemsinntekter og salg av annonser. Vi mottar ingen offentlig støtte utover momskompensasjon. Vi har et sterkt ønske om å holde medlemskontingenten så lav som mulig for at flest mulig skal kunne være medlemmer hos oss. Derfor har vi også differensierte priser der unge og pensjonister får lavere pris på medlemskapet enn andre. Nedenfor finner du våre ordinære priser for medlemskap. Dersom du ikke kjenner Kondis fra før, vil vi anbefale deg å prøve oss. Vi har alltid et godt tilbud for nye medlemmer. **Medlemskontingentene for 2019:** Voksne (26–67 år): Kr 589 Pensjonister (+67): Kr 393 Ungdom 20–25 år: Kr 393 Ungdom under 20 år: Kr 196 Familiemedl. over 20 år: Kr 196 Familiemedl. under 20 år: Kr 98

Syd – fra Padda til Krystallen

Kontaktpersoner: Karianne Lund

Skattkammeret Stovner

Skattkammeret Stovner - ditt nye treffpunkt Skattkammeret har en visjon om at alle barn og unge skal ha mulighet til en aktiv hverdag uten en prislapp som ekskluderer fra deltakelse. Vi ønsker å skape arenaer som er åpne og inkluderende for alle. Skattkammeret har en knutepunktsfunksjon for fritidsaktiviteter for barn og unge i Bydel Stovner. Vi skal informere, veilede, inspirere og tilrettelegge for at barn og unge skal få muligheten til å delta i sports- og fritidsaktiviteter i bydelen vår. Tiltaket tilby gratis leie av sport- og fritidsutstyr i samarbeid med offentlige instanser som jobber med barn og unge, samt lokale klubber og foreninger. I tillegg til å låne ut fritidsutstyr inviterer Skattkammeret også barn og unge til deltakelse på kostnadsfrie aktiviteter. Dere kan gjerne følge oss på facebook eller instagram. Tilbudet er gratis til barn og unge opp til 20 år. Vi fremmer et miljøvennlig perspektiv ved å oppfordre til gjenbruk av fritidsutstyr.

Fagsenter for barn og unge

Fagsenter for barn og unge er et tverrfaglig tjenestested for barn, ungdom og familier.,

Kommunale Barnehager - Alna

Denne Friskus-gruppen promoterer aktiviteter som skjer i alle de kommunale barnehagene i bydel Alna Bilde: Credit:Oslo kommune Fotograf:Maskot

Alna helsestasjon

Alna helsestasjon kan brukes av alle innbyggere som er bosatt i Bydel Alna. Alle timer på helsestasjonen er gratis og vi har taushetsplikt. På helsestasjonen jobber helsesykepleier (tidligere helsesøster), jordmor, lege, psykolog, klinisk ernæringsfysiolog og ergo- og fysioterapeuter.

NAV Alna

NAV Alna er et ambisiøst og utviklingsorientert NAV-kontor med ca. 170 ansatte, og består av både kommunale og statlige tjenester i et partnerskap mellom kommune og stat. Brukerne skal møte integrerte tjenester som er tilpasset den enkeltes og arbeidslivets behov. Dette skal gi innbyggerne våre en dør inn til de offentlige velferdstjenestene. NAV sitt samfunns-oppdrag er flere i arbeid og aktivitet – færre på stønad. Vi bistår våre innbyggere primært med råd, veiledning og kvalifisering til arbeid.

Friskliv og Mestring

.

Bydel Nordstrand

Bydel Nordstrand

Organisasjonen NOK

### Organisasjonen NOK Nok har som formål å informere- og holde foredrag angående kvinners rettigheter i Norge, samt gi informasjon om hvilke instanser de kan kontakte ved behov. Vi hjelper til i saker som feks. handler om sosial kontroll, voldelig ekteskap, tvansgsekteskap, arrangert ekteskap og omskjæring av jenter.

Groruddalstinget

### Groruddalstinget Groruddalstinget er en uavhengig arena for alle som er engasjerte i Groruddalens framtid. Vi vil jobbe for å fremme det menneskelige aspektet. Temaene vi tar opp speiler det som skjer i vår dal.

Ellingsrudåsen frivilligsentral

Bydel Alna, Oslo kommune

Furuset biblioteks venneforening

Bydel Alna, Oslo kommune