Tønsberg Frivilligsentral

Hjelp til å handle

Koronahjelp i Tønsberg

I denne gruppen vil vi koordinere frivillig innsats i forbindelse med koronaviruset i Tønsberg kommune. Trenger du hjelp? Og bor i Tønsberg kommune, fyll ut skjemaet her: http://hjelp.tonsberglivet.no/ Dersom du trenger medisinsk hjelp ber vi deg kontakte helsemyndigheter. Nå kartlegger vi behovet for hjelp, så vil det fortløpende legges ut oppdrag der frivillige kan bidra. Vil du delta som frivillig? 1. Trykk på "FØLG ARRANGØRSIDEN" - da blir du med i gruppen 2. Lag deg en Friskus-profil. (Legg gjerne inn om du er medlem i en frivillig organisasjon under feltet "kompetanse"). 3. I gruppen legger vi ut ulike oppdrag som du finner i "kalenderen". Du velger hvilke du kan hjelpe med. Trykk på "delta". Dette er et samarbeid mellom Tønsberg kommune, Tønsberglivet, Frivilligsentralen, Røde Kors og Kirkens Bymisjon. Har du spørsmål? Kontakt oss her ved å trykke på kontaktpersoner og send oss en melding.

Sanitetsforeningen Hjerpetjønn

Omtanke i nærmiljøet med fokus på kvinner, barn og unge

Våle historielag

Møter og arrangementer

Blågjengen

Voksenkorps som er åpent for alle musikanter på alle nivåer. Alder fra 19 år og oppover.

OL TROLLO

Trollo er en orienteringsklubb for alle aldere fra 7-99. Vi løper i skogen og finner poster med kart og kompass som hjelpemidler. Man velger eget tempo og hvem man vil konkurrere med. Ulike løypelengder og vanskelighetsgrad. Nybegynnerløyper for alle aldre. Ved behov vil du få hjelp og opplæring fra erfarne orienteringsløper som kan gå/løpe sammen med deg de første gangene. Vi deltar på løp i helger og ca 16 tirsdagsettermiddager, i løpet av året. Orientering er en idrett med lite behov for dyrt utstyr. Klubben har de seneste år betalt all startavgift for juniorer og 50 % for seniorer for Trollo medlemmer ved deltakelse på løp i Norge. For å løpe orientering trenger du kun følgende utstyr: tidtakerbrikke og kompass (kan lånes av klubben i starten), sko til å løpe i og treningsklær som dekker hele kroppen. Kart får du ved start. Vi samordner kjøring til løp. Vi har plass til alle, trente som utrente som har lyst til å oppleve natur og idrett uten stress og store kostnader. Trollo arrangerer i tillegg turorientering (april - oktober) i samarbeid med klubbene OTO (Tønsberg) og OK Horten, så her finner man kart for mange områder. Fysisk konvolutt med alle kartene kan kjøpes på Sport1 Revetal, eller man kan kjøpe digitalt på turorientering.no For å bli medlem i Trollo, gå inn på https://minidrett.nif.no opprett bruker om du ikke har, eller login og velg fanen medlemskap. Velg Finn ny klubb og velg Trollo, da får du opp skjema for medlemskap. For mer informasjon, ta gjerne kontakt.

Gla'gjengen Janitsjar

Voksenkorps, sosialt korps med humor. Janitsjar besetning, Undergruppe av Våle ungdomslag.

Vivestad bygdekvinnelag

Vi har møter med tema som f.eks. mat, helse og kultur.

Re Karateklubb

Tradisjonell Shotokan karate, selvforsvar og allsidig trening for alle aldre. Vi trener i gymsalen på Røråstoppen Skole mandager og onsdager kl. 18-20 (18-19 for nybegynnere). Vi arrangerer interne aktiviteter som konkurranser og klubbkvelder, samt deltar på nasjonale konkurranser og treningssamlinger.

Re Røde Kors

Forskjellige aktiviteter for alle.

Ramnes Bygdekvinnelag

Møteplass for aktive kvinner. Matkultur - aktiviteter - integrering

Re Sykkelklubb

Sykkelklubb

Solerød Jubateater

Lavterskel barneteater. Åpent for alle. Primæraldersgruppe 6-14. Egen gruppe for teknisk interesserte.

Revetal bibliotek

På biblioteket er det meste gratis. Her kan du få oversikt over gratisarrangementer og -aktiviteter der biblioteket er arrangør. I tillegg vil det kunne være enkelte arrangementer som det selges billetter til. For fullstendig oversikt se tnb.no.

Undrumsdal Bygdekvinnelag

Vi er et lokallag i Norges Bygdekvinnelag, målet vårt er å holde liv i bygda. Aktiviteter i laget er månedlige møter åpne for alle med ulike tema, turer i nærmiljøet, hyggetreff for alle over 60 år med tilknytning til Undrumsdal, strikkekafé en gang i måneden og juletrefest første søndag i januar.